VÅRE MEDARBEIDERE:

Det er vi som brygger RYGR:

To jærbuer, en gauk, en øyabu og en byas. Kanskje man kan si at Nord-Jæren er godt representert? Uansett, det er vi som med stor entusiasme og kjærlighet til faget som lager ølet ditt her på Jæren. 

IMG_5897.jpg

SUNE AABØ PARKER

Daglig leder

Sune var i sin tid ansvarlig for etableringen av Lervig Aktiebryggeri. Før det hadde han erfaring med salg og markedsføring fra bl.a. Coca-Cola, Ringnes og Hansa Borg. I sin tid i drikkevarebransjen har han samlet en del tusen ølkorker. Utenom øl er det musikk og reiser som opptar ham, gjerne i kombinasjon med alle disse tre interessene.

IMG_5898.JPG

ØYVIND

TVEIT

Bryggerimester

Øyvind er vaskekte jærbu. Brynegutten har jobbet med øl fra før han var myndig. Han har jobbet for Vaaland ølutsalg og Ringnes. Ved siden av en langvarig interesse for hjemmebrygging. I kombinasjon med hans erfaring som industrimekaniker, fikser han det meste.

Øyvind er sertifisert øldommer.

AtleS (2).jpg

ATLE ABEL SALVESEN

Salgssjef

Atle er en dreven ølmann i bransjen med fartstid med hovedvekt på salg fra både fra Lervig, Aass og Safteriet. Atle har vært utstiller på ølfestivaler i både inn- og utland og har et par hundre ølsmakinger på samvittigheten.

Atle har fått en surøl oppkalt etter seg, selv om han er kjent som en blidfis. Atle leverer rett fra egen varebil!

Morten.jpg

MORTEN NILSEN

Brygger/Logistikk

Morten kommer fra nabolaget her på Kvernaland, og er en dreven hjemmebrygger. Han har ansvaret for ordrehåndtering, produksjon og logistikk. Morten er sprekingen blant oss, og trives godt i heiå med hund og noen gang hagle. 

IMG_8709 2.JPG

SVEN

FLØYSVIK

Formann

Sven har også ølhistorie på samvittigheten. Han var en av de over hundre som mistet jobben ved Tou Bryggeri på Forus, da de ble lagt ned i 2002. Han er den eneste av oss med fagbrev i næringsmiddelteknologi. Han er entusiastisk for det meste og bruker god del av fritiden sin på  Aston Villa.

Vil du vite mer om oss, og har spørsmål om bryggeribesøk, ølsmakingskurs, sambrygging eller hvem som selger RYGR; ta kontakt

Wammer.jpg

JAN ARVID
WAMMER-PETTERSEN

Event-maker

Jan Arvid er den av oss som likner mest på en vaskekte RYGER-viking, selv om han kommer nordenfra. Jan bor på Jæren og kan sitt om øl, både som smaker og hjemmebrygger.
Booker du ølsmaking hos oss er sjansen stor at du får treffe Jan Arvid!

Mokki_edited.jpg

MOKONEN
BEKIT

Tappe/Pakkeansvarlig

Mokonen eller "Mokki" blant kolleger er den som sørger for at ølet kommer på pallen og alt går riktig for seg på tappelinjen.
Mokononen er vår smiley og med den sterkeste ryggen!

Ralph.jpg

RALPH
DABER

Råvareekspert og -sanker

Ralph er vår tysk/australske «viking», oppvokst på en økologisk gård i Australia. Der lærte han å benytte seg av de spennende og sjeldne råvarene som naturen har å by på. Ralph er en entusiastisk sanker, og hans kunnskap om hva som finnes i den norske naturen som kan fungere som spennende smaksforsterkere i håndverksøl er med på å utfordre våre oppskrifter.