top of page
bRYGRne: Product

VÅRE MEDARBEIDERE:

Det er vi som brygger RYGR:

Det er vi som med stor entusiasme og kjærlighet til faget som lager ølet ditt her på Jæren. 

TommyRYGR (2).jpg

TOMMY
RAANTI

Daglig leder

Tommy er den matfaglige av oss. Utdannet kokk og innen ledelse. Han har tidligere vært daglig leder i to av Stavangers mest anerkjente restauranter, Tango og Fish & Cow. Før det daglig leder av Gastronomisk Institutt. Han har tidligere vært innom import av vin og øl, gjennom selskapet Terroir Wines. Han kommer opprinnelig fra Drammen, men har bodd i Stavanger med kone og barn hele sitt yrkesfaglige liv. 

IMG_5898.JPG

ØYVIND

TVEIT

Bryggerimester

Øyvind er vaskekte jærbu. Brynegutten har jobbet med øl fra før han var myndig. Han har jobbet for Vaaland ølutsalg og Ringnes. Ved siden av en langvarig interesse for hjemmebrygging. I kombinasjon med hans erfaring som industrimekaniker, fikser han det meste.

Øyvind er sertifisert øldommer.

AtleS (2).jpg

ATLE ABEL SALVESEN

Salgssjef

Atle er en dreven ølmann i bransjen med fartstid med hovedvekt på salg fra både fra Lervig, Aass og Safteriet. Atle har vært utstiller på ølfestivaler i både inn- og utland og har et par hundre ølsmakinger på samvittigheten.

Atle har fått en surøl oppkalt etter seg, selv om han er kjent som en blidfis. Atle leverer rett fra egen varebil!

Morten.jpg

MORTEN NILSEN

Brygger/Logistikk

Morten kommer fra nabolaget her på Kvernaland, og er en dreven hjemmebrygger. Han har ansvaret for ordrehåndtering, produksjon og logistikk. Morten er sprekingen blant oss, og trives godt i heiå med hund og noen gang hagle. 

IMG_8709 2.JPG

SVEN

FLØYSVIK

Formann

Sven har også ølhistorie på samvittigheten. Han var en av de over hundre som mistet jobben ved Tou Bryggeri på Forus, da de ble lagt ned i 2002. Han er den eneste av oss med fagbrev i næringsmiddelteknologi. Han er entusiastisk for det meste og bruker god del av fritiden sin på  Aston Villa.

Vil du vite mer om oss, og har spørsmål om bryggeribesøk, ølsmakingskurs, sambrygging eller hvem som selger RYGR; ta kontakt

Sølve2.jpg

SØLVE

FRIESTAD

Butikk- og eventansvarlig

Mange kjenner Sølve som butikksjef for Gulating, Stavanger. Sølve har nå ansvaret for BIRK Bryggeriutsalg og event i bryggeriet.

Sølve kommer fra Bryne og er glad i musikk og har erfaring som både typograf og manager fra musikkbransjen.
Først og fremst kan han mye om øl, så besøk ham i bryggeriutsalget og får gode tips og råd.

Mokki_edited.jpg

MOKONEN
BEKIT

Tappe/Pakkeansvarlig

Mokonen eller "Mokki" blant kolleger er den som sørger for at ølet kommer på pallen og alt går riktig for seg på tappelinjen.
Mokononen er vår smiley og med den sterkeste ryggen!

Ralph.jpg

RALPH
DABER

Råvareekspert og -sanker

Ralph er vår tysk/australske «viking», oppvokst på en økologisk gård i Australia. Der lærte han å benytte seg av de spennende og sjeldne råvarene som naturen har å by på. Ralph er en entusiastisk sanker, og hans kunnskap om hva som finnes i den norske naturen som kan fungere som spennende smaksforsterkere i håndverksøl er med på å utfordre våre oppskrifter.

bottom of page