VÅRE MEDARBEIDERE:

Det er vi som brygger RYGR:

To jærbuer, en gauk, en øyabu og en byas. Kanskje man kan si at Nord-Jæren er godt representert? Uansett, det er vi som med stor entusiasme og kjærlighet til faget som lager ølet ditt her på Jæren. 

IMG_5897.jpg

SUNE AABØ PARKER

Daglig leder

Sune var i sin tid ansvarlig for etableringen av Lervig Aktiebryggeri. Før det hadde han erfaring med salg og markedsføring fra bl.a. Coca-Cola, Ringnes og Hansa Borg. I sin tid i drikkevarebransjen har han samlet en del tusen ølkorker. Utenom øl er det musikk og reiser som opptar ham, gjerne i kombinasjon med alle disse tre interessene.

IMG_5898.JPG

ØYVIND

TVEIT

Bryggerimester

Øyvind er vaskekte jærbu. Brynegutten har jobbet med øl fra før han var myndig. Han har jobbet for Vaaland ølutsalg og Ringnes. Ved siden av en langvarig interesse for hjemmebrygging. I kombinasjon med hans erfaring som industrimekaniker, fikser han det meste.

Øyvind er sertifisert øldommer.

AtleS (2).jpg

ATLE ABEL SALVESEN

Salgssjef

Atle er en dreven ølmann i bransjen med fartstid med hovedvekt på salg fra både fra Lervig, Aass og Safteriet. Atle har vært utstiller på ølfestivaler i både inn- og utland og har et par hundre ølsmakinger på samvittigheten.

Atle har fått en surøl oppkalt etter seg, selv om han er kjent som en blidfis. Atle leverer rett fra egen varebil!

Morten.jpg

MORTEN NILSEN

Brygger/Logistikk

Morten kommer fra nabolaget her på Kvernaland, og er en dreven hjemmebrygger. Han har ansvaret for ordrehåndtering, produksjon og logistikk. Morten er sprekingen blant oss, og trives godt i heiå med hund og noen gang hagle. 

IMG_8709 2.JPG

SVEN

FLØYSVIK

Formann

Sven har også ølhistorie på samvittigheten. Han var en av de over hundre som mistet jobben ved Tou Bryggeri på Forus, da de ble lagt ned i 2002. Han er den eneste av oss med fagbrev i næringsmiddelteknologi. Han er entusiastisk for det meste og bruker god del av fritiden sin på  Aston Villa.

Vil du vite mer om oss, og har spørsmål om bryggeribesøk, ølsmakingskurs, sambrygging eller hvem som selger RYGR; ta kontakt